Kvinners egne utsagn

beautiful young woman with white dress“Jeg var redd for å bli gravid fordi kondomet sprakk, men jeg gikk på apoteket og kjøpte nødprevensjon. Jeg vet ikke hva som ville ha skjedd hvis jeg ikke hadde tatt nødprevensjon. Det hadde vært en helt annen historie, jeg ikke ønsker å tenke på.”


Jeteenagerg kjenner til nødprevensjon fordi venninnene mine har snakket om det.  Jeg tror ikke jeg kommer til å trenge det, men man vet jo aldri. Det er godt å vite at det finnes, bare i tilfelle!”


Woman working online

“En gang gikk jeg ut og traff denne fantastiske typen. Vi hadde sex, men brukte ikke kondom. Neste morgen gikk vi på apoteket og kjøpte nødprevensjon, bare i tilfelle. Jeg tror virkelig det er verdt prisen. Hvis du har et prevensjonsuhell, er dette det riktige å gjøre. Hvis du trenger den, ja så trenger du den, og da går du og kjøper den.”


perfect day

“Jeg tok nødprevensjon fordi kondomet sprakk. Og da var jeg nødt til å gå og kjøpe den.”

 


Businesswoman

 

“Jeg vet at nødprevensjon skal tas så snart som mulig etter ubeskyttet samleie. Det er veldig greit å kunne kjøpe pillen på apoteket. Jeg har ikke lyst til å diskutere sex med en lege som kjenner meg eller familien min”


caucasian_woman3

Jeg har nødprevensjon liggende hjemme i tilfelle jeg glemmer å ta min regelmesssige prevensjon, p-pillen. Det er betryggende å vite at jeg har en nødprevensjonspille liggende.